SAVETI ZA OSTAVLJENE DEVOJKE: Evo na koji način ćete vratiti bivšeg!

Povratak bivšem dečku nije nešto što se uvek preporučuje, ali ako ste čvrsto odluči i shvatili da je on vredan borbe, probajte uz pomoć ovih saveta.

Dajte mu vremena

Iako je strpljenje verojatno pri kraju i savet “Dajte mu malo vremena” zvuči najgori koji ste dobili, iskustva su pokazala da vašem voljenom upravo ovo i treba. Ako ste tek nedavno prekinuli, pustite ga da diše i razmislite koliko mu zapravo nedostajete. Uostalom, kako će uopšte shvatiti da je prekid greška i da mu nedostajete ako mu budete stalno dostupni?

Radite na sebi (možda je problem zaista u vama)

Ako želite da ga vratite, zar nije bolje i pametnije da ga vratite novoj, boljoj verziji sebe? Radite na sebi, krenite na tečajeve, pročitajte knjige za koje ranije niste imale vremena. Različiti psihološki naslovi ili motivacijske knjige vas mogu spasiti depresije i biti odlična potpora u teškim trenucima. Umesto što ćete previše vremena trošiti na razmišljanje o gospodinu bivšem, počnite razmišljati o sebi.

Razmislite je li vam zaista potreban

Jeste li stvarno kompatibilni i ima li uopšte smisla da mu se vraćate? Dok su stvari još uvek sveže i dok vam je srce slomljeno u hiljade delova, jedino što želite je da ga ponovo zaceli. U tim trenucima nemojte donositi odluke. Hladne glave razmislite je li on zaista dobar izbor.

Preuzmite inicijativu

Ako mislite da će on čitati vaše znakove, postove na fejsbuku ili tumačiti vaše fotografije i na temelju toga shvatiti da ga želite natrag, varate se. Ako ste zaista zaključile da ne možete i ne želite bez njega, recite mu to! Ne čekajte na njegov prvi korak, već ga same napravite!

Izvor: Kurir

378

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =