Home Zdravlje Puderi u kamenu koji savršeno matiraju kožu

Puderi u kamenu koji savršeno matiraju kožu

5260
0

Puder u kamenu je proizvod koji se koristi za matiranje kože i postizanje ravnomjernog, nezamućenog tena. On se dobija usitnjavanjem minerala u prah i stavljanjem u kamenu ili plastičnu kutijicu s poklopcem.

Postoje različiti tipovi pudera u kamenu, od onih za svaki tip kože do onih namijenjenih za posebne potrebe, poput onih za sklonost prema aknama ili starenju. Puder u kamenu se obično nanosi pomoću spužvice ili kista, a može se nanositi preko cijelog lica ili samo na određena područja koja treba matirati.

Jedna od prednosti pudera u kamenu je njegova dugotrajna priroda. On ne isušuje kožu i ne izaziva nelagodu, te se neće razmazati ili ispucati tokom dana. Puder u kamenu također ne sadrži teške sastojke poput ulja i parabena, pa je idealan za osobe s osjetljivom ili problematičnom kožom.

Kada se pravilno nanosi, puder u kamenu može pružiti nevjerojatno matiranje i ujednačavanje tena, bez da izgleda pretežak ili umjetno. Ako želite matirati kožu i postići savršen, prirodan izgled, puder u kamenu bi mogao biti idealan proizvod za vas.

Izvor: zabavsabalkana.com

Previous articleMirisna ulja za ljeto od kojih se nećemo odvajati
Next articleKako se zapravo pravilno čisti lice, 5 pravilnih koraka